top of page
a cozy co-ateli 4f928ab4-784e-43bd-aea5-59e634a7af65.png

Crea Lessen & masterclasses

Welkom bij de Crea Lessen, een bestemming voor coaches, therapeuten, docenten, trainers,.. die de kracht van de creatieve taal willen ontdekken en toepassen in hun eigen praktijk of werk. 

Of je nu op zoek bent naar nieuwe interventie technieken, effectieve tools voor zelfexpressie wilt ontwikkelen, of je eigen creatieve potentieel als persoon wilt verkennen, hier vind je de inspiratie en begeleiding die je zoekt. Neem een kijkje en verrijk jouw coach/trainer/therapie praktijk,  met de kracht van de creatieve taal.

Coming Up Next

Ontdek de opkomende masterclasses en opleidingen in Gent

 • Reading
  Reading
  Sat, 08 Jun
  Amsterdam
  08 Jun 2024, 10:00 – 15:00
  Amsterdam, The Netherlands
  Come and learn
 • Reading
  Reading
  Sat, 21 Sept
  Amsterdam
  21 Sept 2024, 10:00 – 15:00
  Amsterdam, The Netherlands
  Come and learn
 • Reading
  Reading
  Sat, 14 Dec
  Amsterdam
  14 Dec 2024, 10:00 – 15:00
  Amsterdam, The Netherlands
  Come and learn
 • Reading
  Reading
  2025 - Datums binnenkort beschikbaar
  Amsterdam
  2025 - Datums binnenkort beschikbaar
  Amsterdam, The Netherlands
  Come and learn
Meer lezen

Graag wat meer weten?

Ik heb zelf genoten van een 4 jarige opleiding in Nederland en studeerde af als Creatief therapeut. Waarom Nederland? Omdat ik voel dat zij met dit soort zaken verder staan dan België. Ondertussen merk ik al enkele jaren dat België hier ook klaar voor is, maar waar blijven die waardevolle opleidingen? Samen met een docent uit Nederland begon ik te brainstormen hoe we (om te beginnen) een 1 jarige opleiding naar België kunnen brengen. Een cursus gemaakt voor mensen die reeds coach, therapeut, docent, trainer of hulpverlener zijn en hun interventie technieken en kennis willen uitbreiden.

Waar gaat het nu juist over?

 

 • Diepgaande Heling: De creatieve taal biedt een unieke benadering om emotionele, psychologische en zelfs fysieke problemen aan te pakken. Ontdek hoe kunst kan dienen als een krachtig instrument om verborgen emoties te uiten en te verwerken.

 

 • Unieke Verbinding: Leer hoe je een betekenisvolle verbinding tot stand kunt brengen tussen creativiteit en therapeutisch proces. Ontwikkel vaardigheden om anderen te begeleiden in het ontdekken van hun innerlijke wereld en het vinden van persoonlijke groei.

 

 • Veelzijdige Toepassingen: De werkvormen zijn geschikt voor diverse doelgroepen, waaronder kinderen, volwassenen en ouderen. Ontdek hoe je deze krachtige werkvormen kunt aanpassen aan verschillende behoeften en omstandigheden.

Meer info over de masterclass.

Meer info over de cursus.

We krijgen vaak de vraag of je, om hier aan deel te nemen, zelf creatief moet zijn. Zeker niet. Lees hier het uitgebreide antwoord.

Docenten

Word liefdevol begeleid door ervaren professionals in het veld, die hun kennis en expertise met passie delen.

bottom of page