top of page
309885373_1765950217115679_3119065425350884641_n_edited.jpg

OVER MIJ

En wie ben ik?

Ik ben een persoon die haar passies volgt terwijl ik groei in het leven. Mijn tijd en energie gaan naar projecten waar ik in geloof, een connectie mee voel en die een impact kunnen maken op mensen hun leven. Zolang ik me kan herinneren ligt mijn interesse bij de menselijke geest, emotionele intelligentie, wat drijft mensen in het doen van de dingen die ze doen, de patronen in hun leven en hoe ze deze in stand houden, mensen die reageren vanuit trauma reacties en alles daar rond.

Mijn doel is mensen hun kracht te laten vinden zodat ze kunnen doen wat ze willen doen. En om vooruit te kunnen moeten er soms blokkades, overtuigingen of patronen opgelost worden.

 

Dus sinds mijn 18 jaar, door mij te omringen met de juiste mensen, werd ik me bewust over hoe ik aan deze aspecten in mezelf kon werken en realiseerde ik me dat dit een levenswerk is. Daar hoe dieper je graaft, hoe meer je tegenkomt en ontdekt, maar als je achteruit kijkt is het ook fantastisch te zien waar je vandaan komt. Het is mooi je er van bewust te worden, jezelf bewuste vragen te stellen, te willen groeien, willen verbeteren, willen beter te voelen, patronen af te sluiten. Dus begon ik mezelf vaker deze vragen te stellen.

Naast deze psychologische, bewuste interesse, uit ik mezelf reeds mijn hele leven op een creatieve manier: schilderen, tekenen en schrijven. Zelf ben ik nooit goed geweest met woorden, dus laat ik mezelf zien door iets neer te zetten. Zo heb ik mezelf reeds goed geholpen in het doorlopen en verwerken van eigen trauma's, patronen te doorbreken en mezelf te leren uiten.

Ik zocht een studie waarin ik deze twee interesses kon combineren en vond Creatieve Therapie. Na 3,5 jaar studeerde ik af en behaalde mijn diploma Teken therapeut. 

Daarnaast liet ik me ook opleiden tot loopbaancoach en binnenkort begin ik met het geven van creatieve cursussen voor gediplomeerde coaches, therapeuten en trainers. Tijdens het geven van workshops ontdekte ik mijn passie voor lesgeven en kennis delen.

 

 

 

Leer mij nog beter kennen door mij te volgen op de socials.

Liefs, Hanne

Instagram

bottom of page